Neofollics Scalp Therapy: Effectieve behandeling voor hoofdhuidproblemen

Neofollics Scalp Therapy: Effectieve behandeling voor hoofdhuidproblemen

Hoofdhuidproblemen kunnen erg vervelend zijn. Denk aan jeuk, schilfers, roodheid en zelfs haaruitval. Het kan je zelfvertrouwen aantasten en zorgen voor veel ongemak. Gelukkig zijn er manieren om je hoofdhuid te kalmeren en te herstellen. Met de Scalp Therapy producten van Neofollics kun je je hoofdhuid weer gezond maken en klachten verminderen.

De werking van Scalp Therapy producten

Neofollics biedt een uitgebreid pakket aan Scalp Therapy producten, waaronder een shampoo, een masker en een serum. Deze hoofdhuid producten werken samen om je hoofdhuid te verzorgen en hoofdhuidproblemen te herstellen.

Hoofdhuidproblemen kunnen variëren van lichte irritaties en roos, tot ernstige aandoeningen zoals psoriasis, seborroïsch eczeem en ernstige jeuk. Scalp Therapy is bedoeld voor zowel lichte als zeer ernstige hoofdhuidproblemen, met als doel de algehele gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren, symptomen te verlichten en de onderliggende oorzaken van deze problemen aan te pakken.

Shampoo

De Neofollics exfoliating shampoo reinigt de hoofdhuid grondig en verwijdert overtollig talg en onzuiverheden. De scrub shampoo bevat ingrediënten die de huid kalmeren en irritatie verminderen, waardoor een jeukende hoofdhuid en roodheid afnemen. Door de zachte, maar effectieve reiniging wordt de hoofdhuid weer in balans gebracht.

Masker

Het Neofollics nourishing mask biedt diepe voeding en hydratatie voor de hoofdhuid. Dit hoofdhuidmasker bevat krachtige ingrediënten die de huid intensief voeden en beschadigde huidcellen helpen herstellen. Het masker zorgt ervoor dat de hoofdhuid gezond blijft en beter bestand is tegen irritaties en uitdroging.

Serum

Het Neofollics scalp peeling serum is specifiek ontwikkeld om hoofdhuidproblemen aan te pakken. De leave-in conditioner biedt verlichting aan verschillende hoofdhuidaandoeningen zoals seborroïsch eczeem, roos, schilfers en een geïrriteerde hoofdhuid. Door regelmatig gebruik wordt de hoofdhuid gezonder, wat zorgt voor een solide basis voor gezonde haargroei.

Neofollics scalp therapy pakket

Aanbiedingsprijs
€72,13
Normale prijs
€84,85

De drie producten van de Neofollics Scalp Therapy-lijn (shampoo, masker, serum) zijn specifiek ontwikkeld om zware hoofdhuidproblemen zoals psoriasis of seborroïsch eczeem aan te pakken.

Actieve ingrediënten in Scalp Therapy producten

De Scalp Therapy producten van Neofollics bevatten een mix van effectieve ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om de hoofdhuid te verbeteren. De belangrijkste actieve ingrediënten zijn:

Salicylzuur

Dit natuurlijke zuur, afkomstig uit de bast van wilgenbomen, exfolieert de hoofdhuid op twee manieren. Het lost het "cement" tussen de hoorncellen op en verlaagt de pH-waarde van de hoornlaag, waardoor deze hydrateert en verzacht. Dit werkt als een peeling, die helpt bij het verwijderen van dode huidcellen. Een peeling is een cosmetische behandeling waarbij een laag van dode huidcellen van de opperhuid wordt verwijderd. Dit ingrediënt is bijzonder effectief tegen roos, seborroïsch eczeem en psoriasis.

Glycolzuur

Een krachtig fruitzuur dat helpt bij het verwijderen van hardnekkige productopbouw van shampoos en conditioners. Het werkt als een oppervlakkige exfoliant die vuil en dode huidcellen verwijdert, waardoor de gezondheid van de hoofdhuid verbetert. Glycolzuur dringt diep door in de haarschacht, verbetert de zachtheid, bescherming en beheersing van zowel gezond als chemisch beschadigd haar.

Piroctone Olamine

Dit ingrediënt heeft schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen, wat het zeer effectief maakt tegen roos en andere hoofdhuidproblemen. Het bevordert een gezonde haargroei en vermindert haaruitval.

Koperpeptidecomplex (GHK-Cu)

Deze krachtige stof verbetert de doorbloeding van de hoofdhuid en vermindert ontstekingen van de hoofdhuid en haarzakjes. Dit draagt bij aan een gezondere en sterkere haargroei.

Witch Leaf extract

Dit extract is rijk aan looistoffen, die helpen bij het verminderen van ontstekingen, het verwijderen van overtollige huidvetten, het bestrijden van bacteriën en het voorkomen van ingegroeide haren. Hierdoor blijft de hoofdhuid schoon en gezond.

Piroctone olamine vergelijkbaar met ketoconazol?

Ketoconazol is een ingrediënt dat veel wordt gebruikt in shampoos voor hoofdhuidproblemen. Het staat bekend om zijn schimmelwerende en ontstekingsremmende eigenschappen. Hoewel ketoconazol effectief kan zijn als hoofdhuid behandeling, heeft het ook nadelen. Het kan de hoofdhuid uitdrogen en bij langdurig gebruik de natuurlijke balans van de huid verstoren.

Een belangrijk alternatief voor ketoconazol is piroctone olamine. Dit ingrediënt biedt vergelijkbare voordelen bij het bestrijden van schimmels en ontstekingen, maar is milder voor de hoofdhuid. Piroctone olamine helpt ook bij het bevorderen van een gezonde haargroei en het verminderen van haaruitval.

In tegenstelling tot ketoconazol zijn de ingrediënten in de Scalp Therapy producten van Neofollics, zoals piroctone olamine, milder en vriendelijker voor de hoofdhuid. Ze bieden een bredere aanpak voor het verbeteren van de gezondheid van de hoofdhuid zonder de nadelige effecten van ketoconazol. Zo helpen de Scalp Therapy producten niet alleen bij het verminderen van klachten, maar ook bij het verbeteren van de algehele gezondheid van de hoofdhuid.

Gratis sample aanvragen

Wil je er zeker van zijn dat je de juiste oplossing kiest voor jouw hoofdhuidprobleem? We begrijpen dat het belangrijk is om producten eerst uit te proberen voordat je een beslissing maakt. Daarom bieden we je de mogelijkheid om gratis een Scalp Therapy sample aan te vragen. Zo kun je zelf ervaren hoe onze producten je kunnen helpen je hoofdhuid te kalmeren en te verzorgen.

Vraag vandaag nog je gratis sample aan en zet de eerste stap naar een gezonde hoofdhuid!