De favoriete haarproducten van Axelle

De favoriete haarproducten van Axelle

Axelle, een 27-jarige pilote en model, weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen, vooral met een drukke en veeleisende levensstijl. Ondanks haar stralende uiterlijk, heeft Axelle last van een gevoelige hoofdhuid en droog haar. Dit maakt haar keuze voor haarverzorgingsproducten extra belangrijk. Ontdek welke producten Axelle gebruikt om haar haar gezond en stralend te houden, en waarom deze producten perfect bij haar passen.

Om haar hoofdhuid optimaal te verzorgen, begint Axelle haar haarverzorgingsroutine met de Neofollics Exfoliating Shampoo, die haar hoofdhuid grondig reinigt zonder irritatie te veroorzaken.

Neofollics exfoliating shampoo

Aanbiedingsprijs
€29,95
Normale prijs

De Neofollics Exfoliating Shampoo is een verzorgende shampoo uit de Scalp Therapy Line van Neofollics die specifiek is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen aan te pakken. De scrub shampoo biedt verlichting aan verschillende hoofdhuidaandoeningen zoals seborroïsch eczeem, psoriasis op de hoofdhuid, roos, schilfers en een geïrriteerde hoofdhuid.

Vervolgens gebruikt ze het K18 repair leave-in masker, dat beschadigd haar herstelt en de elasticiteit van het haar versterkt.

K18 repair leave-in masker (15 ml)

Aanbiedingsprijs
€32,50
Normale prijs

Een leave-in behandelingsmasker dat op moleculair niveau werkt om haarschade in slechts 4 minuten te herstellen. Van de K18Peptide is klinisch bewezen dat het schade herstelt van bleken, kleur, chemische behandelingen en hitte. Het masker heeft onmiddellijke en langdurige resultaten om kracht, zachtheid, gladheid en veerkracht in het haar te herstellen.

Om haar haargroei te ondersteunen en haaruitval te voorkomen, gebruikt ze Linn Minoxidil 2% dat ze gelijkmatig over haar hoofdhuid verdeelt.

Linn Minoxidil 2% (100ml)

Aanbiedingsprijs
€24,95
Normale prijs

Minoxidil Linn is een geneesmiddel dat haargroei stimuleert. Dit medicijn is na langdurig onderzoek goedgekeurd voor de behandeling van erfelijke haaruitval (alopecia androgenetica). Linn Minoxidil is bedoeld voor uitwendig gebruik op de hoofdhuid.

Na het wassen en behandelen van haar haar, föhnt Axelle het voor extra volume en een gladde finish. Axelle: ‘Kijk hoe mooi mijn haar nu glanst, I love it!’ Tot slot neemt ze dagelijks een dosis HGS MSM-poeder voor sterke en gezonde haren van binnenuit.

HGS MSM-poeder (500 gram)

Aanbiedingsprijs
€17,95
Normale prijs

MSM (Methylsulfonylmethaan) is een vorm van zwavel en vormt een essentieel bestanddeel van onder andere onze huid, bindweefsel, haar, gewrichten en nagels. MSM heeft vele positieve eigenschappen en kan onder andere de haargroei, beweeglijkheid en het behoud van soepele spieren, gewrichten en een gave huid bevorderen.