Verbeter de gezondheid van jouw hoofdhuid met de Neofollics Shampoo Brush

Verbeter de gezondheid van jouw hoofdhuid met de Neofollics Shampoo Brush

Het verzorgen van je hoofdhuid is essentieel voor een gezonde haargroei en hoofdhuid. De Neofollics Scalp Massaging Shampoo Brush, een zachte en flexibele siliconen borstel, biedt de perfecte oplossing. Deze shampoo borstel exfolieert je hoofdhuid op milde wijze en werkt tegelijkertijd als een anti-roos borstel. Heb je last van meer ernstige hoofdhuidproblemen? Dan is een combinatie met de Neofollics Scalp Therapy producten de meest effectieve oplossing. Ontdek waarom deze combinatie van producten de beste oplossing biedt tegen hoofdhuidproblemen.

Hoe werkt de shampoo borstel?

De Neofollics Shampoo Brush is speciaal ontworpen om je hoofdhuid te masseren en te exfoliëren. De siliconen borstelharen zijn zacht en flexibel, waardoor ze op een milde manier dode huidcellen en overtollige olie verwijderen. Door de borstel in cirkelvormige bewegingen te gebruiken, stimuleer je de doorbloeding in je hoofdhuid. Dit zorgt ervoor dat je haarzakjes meer zuurstof en voedingsstoffen ontvangen. Het resultaat is een gezondere hoofdhuid en een betere basis voor haargroei.

Wat kan je verwachten van het gebruik van de shampoo brush?

Een shampoo borstel is een handig hulpmiddel voor het wassen van je haar. De borstel verwijdert dode huidcellen van je hoofdhuid, waardoor deze schoon en gezond blijft. Dit helpt bij lichte roos. Bovendien masseert de borstel je hoofdhuid, wat de doorbloeding kan verbeteren. Voor lichte hoofdhuidproblemen is een shampoo borstel dus een goede keuze. Heb je echter last van meer ernstige hoofdhuidproblemen, dan is het beter om krachtige producten te gebruiken, zoals de Scalp Therapy producten van Neofollics. Deze zijn speciaal ontwikkeld om ernstige hoofdhuidproblemen aan te pakken.

Shampoo brush in combinatie met Neofollics Scalp Therapy

Voor het beste resultaat voor je hoofdhuid combineer je de Neofollics Shampoo Brush met de producten uit de Neofollics Scalp Therapy lijn. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om diverse hoofdhuidproblemen aan te pakken en je hoofdhuid in optimale conditie te houden.

Neofollics Scalp Therapy Exfoliating Shampoo

Deze exfoliërende shampoo is ontworpen om grondig te reinigen en verlichting te bieden bij hoofdhuidproblemen zoals seborroïsch eczeem, roos en een geïrriteerde hoofdhuid. De shampoo bevat verzorgende ingrediënten die zacht zijn voor de hoofdhuid, maar tegelijkertijd effectief in het verwijderen van overtollige olie en dode huidcellen. Gebruik de shampoo borstel tijdens het wassen om de shampoo beter in te masseren. De flexibele siliconen borstelharen zorgen ervoor dat de shampoo voor hoofdhuidproblemen dieper wordt opgenomen, wat de effectiviteit vergroot en je hoofdhuid grondig reinigt.

Neofollics exfoliating shampoo

Aanbiedingsprijs
€29,95
Normale prijs

De Neofollics Exfoliating Shampoo is een verzorgende shampoo uit de Scalp Therapy Line van Neofollics die specifiek is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen aan te pakken. De scrub shampoo biedt verlichting aan verschillende hoofdhuidaandoeningen zoals seborroïsch eczeem, psoriasis op de hoofdhuid, roos, schilfers en een geïrriteerde hoofdhuid.

Neofollics Scalp Therapy Peeling Serum

Dit scalp serum is speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstige hoofdhuidproblemen. Het bevat krachtige ingrediënten die de gezondheid van de hoofdhuid verbeteren en een goede basis voor haargroei bieden. Omdat je de shampoo brush al hebt gebruikt tijdens het wassen met de Exfoliating Shampoo, zijn je haarzakjes beter voorbereid en nemen ze het serum effectiever op. Hierdoor kan de hoofdhuid lotion dieper doordringen en een intensievere behandeling bieden.

Neofollics scalp peeling serum

Aanbiedingsprijs
€29,95
Normale prijs

Het Scalp Peeling Serum is het nieuwste product van Neofollics Hair Technology en is ontwikkeld om verlichting te bieden bij ernstige hoofdhuidproblemen.

Neofollics Scalp Therapy Nourishing Masker

Dit leave-in masker biedt uitgebreide verzorging en verlichting voor verschillende hoofdhuidproblemen. Het hoofdhuidmasker bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die helpen bij het bestrijden van seborroïsch eczeem, roos en schilfers, en die een geïrriteerde en droge hoofdhuid kalmeren. Doordat je de shampoo borstel hebt gebruikt tijdens het wassen, zijn je haarzakjes optimaal voorbereid. Dit zorgt ervoor dat de voedende ingrediënten van het masker beter worden opgenomen en hun werking kunnen doen, wat leidt tot een gezondere en beter gevoede hoofdhuid.

Neofollics nourishing mask

Aanbiedingsprijs
€24,95
Normale prijs

De Neofollics Nourishing Mask is een verzorgend masker uit de Scalp Therapy Line van Neofollics die specifiek is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen aan te pakken. De leave-in conditioner biedt verlichting aan verschillende hoofdhuidaandoeningen zoals seborroïsch eczeem, roos, schilfers en een geïrriteerde hoofdhuid.

Voor wie is het Scalp Therapy pakket geschikt?

Het Neofollics Scalp Therapy pakket is ideaal voor iedereen met seborroïsch eczeem, psoriasis of andere hoofdhuidproblemen. Het biedt een effectieve niet-farmaceutische behandeling die verlichting en verzorging biedt. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor een geïrriteerde hoofdhuid of gewoon de algehele gezondheid van je hoofdhuid wilt verbeteren, dit pakket is hoe dan ook effectief voor het verzorgen van je hoofdhuid.

Neofollics scalp therapy pakket

Aanbiedingsprijs
€72,13
Normale prijs
€84,85

De drie producten van de Neofollics Scalp Therapy-lijn (shampoo, masker, serum) zijn specifiek ontwikkeld om zware hoofdhuidproblemen zoals psoriasis of seborroïsch eczeem aan te pakken.



Met de combinatie van de Neofollics Shampoo Brush en de Scalp Therapy producten haal je het maximale uit jouw hoofdhuidverzorging. De shampoo borstel zorgt ervoor dat de producten beter worden opgenomen, terwijl de producten zelf de hoofdhuidproblemen aanpakken en de gezondheid van je hoofdhuid verbeteren. Samen vormen ze de perfecte routine voor een gezonde hoofdhuid en een optimale haargroei.

Gratis sample aanvragen

Wil je er zeker van zijn dat je de juiste oplossing kiest voor jouw hoofdhuidprobleem? We begrijpen dat het belangrijk is om producten eerst uit te proberen voordat je een beslissing maakt. Daarom bieden we je de mogelijkheid om gratis een Scalp Therapy sample aan te vragen. Zo kun je zelf ervaren hoe onze producten je kunnen helpen je hoofdhuid te kalmeren en te verzorgen.

Vraag vandaag nog je gratis sample aan en zet de eerste stap naar een gezonde hoofdhuid!